We are doing it again!

För 1,5 år sedan satte vi oss i en bil, tidigt på morgonen, för att påbörja en av mitt livs roligaste och tyngsta resor. Jag och min man körde Norden runt tillsammans med våra vänner. Två par. Två veckor. Fyra länder. Ett tält. En bil. 3500 km.

IMG_3369.jpg

Oj vad vi hade det roligt. Och tungt. (För er som inte visste; sover man fyra vuxna i ett tält i två veckor blir det några gräl ... )

Men det är inte det jag ska skriva om nu. Den resan är värd ett helt eget inlägg. Eller fem.

Det jag skulle skriva idag är: Vi ska fara på resa igen! Igår bokade vi hotell för tre nätter i Pärnu. Vi ska köra ner och bara ligga på spat i fyra dagar. Vad då skönt!? Och det bästa? Vi åker om mindre än en månad!! Fatta min lycka?

Dessutom har resesällskapet ynglat av sig, så vår lilla grupp har fått tillökning i form av vad som då kommer att vara en 7-månaders bebis, vårt eget fadderbarn.

Som Barney i How I met your Mother säger: It's going to be legen- wait for it ... DARY!