Vad man kan göra en vanlig söndagförmiddag

Min första hela vecka som Vasabo börjar lida mot sitt slut. Imorgon drar studierna igång med en helt ny takt än förra veckan, och morgondagens program består av föreläsningar mellan 08-18. 10 timmar alltså. Det är fler timmar föreläsningar på en dag än vad jag hade på två veckor i Åbo under hösten. Så omställningen har som ni säkert kan tänka er varit aningen knepig.

Men jag är ändå lite, lite taggad. Snart får vi börja undervisa på riktigt, och det ser jag verkligen framemot. Att få umgås med eleverna och förmedla sin livsvisdom (höhö) åt dem är något oslagbart.

Men, tillbaka till vad jag gjorde i förmiddags. Jag grävde äntligen fram min kamera och tog några nya bilder på mig. När man nu har gått och tänkt bli aktiv bloggare och allt så är det kanske dags att ha några ordentliga bilder också. Så här kommer ett par. Så får ni se hur jag ser ut. Om någon inte visste.

Ha en fin söndag kväll, och lycka till med den stundande nya veckan!

 

blogi1-2.jpg
blogi1-1.jpg
blogi1-3.jpg