Dagens tips: ljudböcker på Spotify

Sedan jag flyttade till Vasa har jag börjat gå helt sjukt mycket. Okej, jag gick en hel del i Åbo också, överallt, förutom till matbutiken. Men där var avstånden kortare. I varje fall från var vi bodde. I Vasa tar det lite längre vart man än ska, och eftersom jag oftast går ensam till Peffan, stan eller butiken så blir det till sist lite tråkigt. Så här kommer dagens bästa tips.

selfies2-2.jpg

På Spotify finns flera av Astrid Lindgrens kända barnböcker. Och det är Astrid själv som läser upp dem. Fatta min lycka när jag insåg detta för ungefär ett år sedan. Det är så trevligt och gemytligt att vandra iväg till föreläsningarna tidigt på morgonen med Astrids varma röst i öronen.

selfies2-6.jpg

För tillfället lyssnar jag på Mio, min Mio. Kan ni tänka er en bättre start på morgonen?

Så, om du inte har gjort det ännu; in och lyssna! Dina promenader, diskstunder och träningspass kommer att nå en ny dimension!

selfies2-5.jpg
selfies2-3.jpg