Blogga på svenska?

Okay, here it goes...

Jag har funderat mycket på mitt bloggande, eller mycket och mycket, inte så att jag aktivt gått och planerat var och varannan dag, men ändå så att det har funnits i bakhuvudet mer eller mindre varje vecka sedan jag uppdaterade hemsidan.

Det finns något i bloggandet som tilltalar mig. Jag har bloggat från och till sedan runt 2008, i snart 10 år, och att dela med mig av livet känns som en naturlig sak för mig. Sedan jag startade företaget och framför allt sedan jag började marknadsföra mig på engelska så har bloggandet avtagit. Engelska är helt enkelt inte mitt känslospråk. Och för mig så har bloggen ändå på många plan varit så personlig, att det känns väldigt konstigt att tänka sig att skriva på ett annat språk än mitt modersmål. Så, here it goes.

blogi1-2.jpg

Jag ska börja blogga på svenska. Eller i varje fall försöka. Kanske det kommer mer text ur mig, och kanske det kommer lite oftare. Vem vet. Kanske jag återgår till engelska om en stund.

Så, bara som en liten heads up, här börjar det snart dyka upp fler inlägg, så nu kan man passa på att börja följa mig! Du hittar mig på Facebook här, på Instagram här och på Youtube här.

 

blogi1-1.jpg

 

English summary: I am starting to blog in Swedish. Sorry. If you really want to read my posts, use google translate. Or tell me! If I know I have a lot of English readers, maybe I will continue in that language anyways!