Arken street festival 2017

Hösten i Åbo är en tid av evenemang. Studenthappenings avlöser varandra dagligen. Gulisar och människor i halare syns var och varannan timme på gatan utanför vårt fönster.

Vi har varken riktigt hunnit eller orkat vara med på så många av de inledande evenemangen i år. Men igår var vi på ett riktigt trevligt evenemang som i år ordnades för tredje gången. Nämligen Street food festival vid Arken. Det är Kårkaféerna, de som ser till att vi får vår billiga studentlunch varje dag, som ordnar detta evenemang. Och i år hade rektorn, liksom ifjol, bjudit på 600 gratispass, så vi satt som på nålar och uppdaterade anmälningssidorna när dessa släpptes på nätet. Gratis mat tackar man väl inte nej till. Och det var sååå gott!

Båda jag och mannen valde pulled-pork-hamburgaren, och jag frågade om jag kan få den utan bröd. Det fick jag, dom var väldigt tillmötesgående och vänliga. Och som jag sade, men som tåls att säga igen, det var GOTT! 

Där fanns även några artister som uppträdde, samt Human Foosball, som i finalerna refererades av självaste Kaj Kunnas. And here are the pics:

Note to self: Den lilla kameran är inte lika bra som den stora. Funkar, men vill man ha ordentliga bilder lönar det sig att kånka på D750:an. Note over.